Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stress, status, mera prylar, dyraste bilen/båten osv. Verkar vara det som är livet och betyder något för många av oss.


Vad gör det om hundra år??

Varför ska vi vara så upptagna med vårt eget
att vi inte ser våra medmänniskor?

Varför kan vi inte ta oss tid att göra det vi älskar
istället för att bara flyta med för det är så bekvämt?

Varför ska vi alltid stressa sönder oss?
Vem man än pratar med så har han eller hon inte tid.

Nej sträck ut din hand och lev i nuet,
allt ni/vi jagar är det inget med.

Passa på att vara tillsammans med dem du älskar,
imorgon kan det vara för sent.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-03-09 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP