Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatans namn är minnet, vägens namn är fortsättningen

Varit med om verklighet i drömsekvens
Visioner
Dansade till höga visans toner

Korttidsfrihet

Sirlighet och sannolikhet
Skörhet och skirhet

Kroppskontakt och vandringstakt

Vara tickande och tackande
Avstickare och stackare

Bo i en alldeles för lång korridor
Kanske ljus i slutet av tunneln

Att gå in med hoppfullhet
Trampa upp nya spår

Spankulera på kringelikrokväg
Ramla omkring i labyrinten

Svårt att gå tillbaka
Men minnena är en gata

Anlända till en önskebrunn
med en enda önskan om att få den att gå i uppfyllelse

Lustfyllt möta den nya dagen
Med kraft och vara konstigt betagen

Alla vinklar din kropp kan vrida sig i
Alla snirklar du kan runda
Alla hörn du kan sitta i och begrunda

Resan kräver dig som resvän
Obekväm och ljuvligt angenäm

Alla sidor
Inuti och utanpå
Alltid för underligt att förstå

Men din destination kommer få dig tillbaka till början där din skattresa startade




Fri vers av GaiaKaja
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja