Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas än din luft

Kärlek från dig som dog
Förlorad är du i gårdagen

Jag andas än din luft

Själavandring

Från lust till lust
Hoppa mellan öarna

Mindfullnes
Försvinnande
Den gåtfulla frågan

Vem bestämmer vad som är rätt

Jag vill veta hur en blomma kläcks

Jorden är vår boplats

Ta hand om Gaia
Det är en bön

I min kärna bor ett frö

Jag vet att jag ska dö

En osalig medvetenhet
Men se istället med en lekfullhet

Se på annat sätt

Bara du bestämmer vad som är rätt




Fri vers av GaiaKaja
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-09 17:52



Bookmark and Share


    deb8
Fint om det sköra livet och vår kära moder jord..tänkvärt!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja