Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Livet gör mig stum

måste fylla mitt liv
ångesten livnär sig på tomrum




Bunden vers (Haiku) av Malin Rapp
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-06-07 12:53



Bookmark and Share


  Charly
Måste bara få lov att säga: SÅ RÄTT! Det är precis det den livnär sig på!
2005-06-07

  Baldy
visst fan gör den det..
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp