Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite innan Falkenberg


Resan fortsätter

Genom dimman de skiraste siluetter av
för årstiden kala armar tätt sträckandes
mot fuktmättad himmel

Ser landskapet passera genom tågfönstret
och ljudet söver mig inte denna gång

Någonting talar till mig i det begränsade
seendet
en svag viskning

vinddraget

Min värld är omsluten av den tätaste hinna och
verkligheten dämpas

gråsvart film


En spänning av ovissheten
En förväntan om klarhet




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 18:56



Bookmark and Share


    Botox
Så kan jag också känna när jag åker tåg.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson