Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reparatör skulle göra sevice inne i äverntyrsbadet... han hade inga badbyxor på sej ;=) Men ett antal verktyg med sej... då... slog någon igång vattnet... prova att stå kvar i en blöt bana... OCH den utmynnar i en bassäng... SKRATTA INTE åt stackarn..


Äventyrsbad, i Sandviken



Äventyrsbadets reparatör
Hade ett litet kör
Med verktyg han stod
I banan och laga som bäst
Då någon slog
På vattnet, som sig ”inte” bör


Men den bana som va tom
Skulle ha sitt vatten
Reparatören skrek av frustration
Vafan är det som händer, för katten
Verktyg, gubbe och allt som var med
Gled sakta ner, och snabbare de gick
Då en reparatör, vatten över sitt huvud
Fick

Som en Kalle Anka förargad han for upp
Från den samlade bassängen
Han spottade och fräste
Hoppade upp och ner
Av personalen han läste
Lusen, förbittrad arg och… våt
Och han fordrade en ursäkt och förlåt

Är ni dumma i huvet här i stan
Kan ni inte skilja på höger och vänster
Knappen till blå, eller gula banan
Kan ni inte fatta att man jobbar
I banan som måste va torr
För man har inga dobbar
Som gör att man hänger kvar…




Fri vers av LassO
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-03-09 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO