Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
också ur ett perspektiv


tillgjord

om jag skulle lära mig
att prata riktigt fort
och snurra med armarna
och nån knepig dialekt
som man talar
i rinkeby

stå framför spegeln
tills den spricker
av vämjelse

sicken hjävla höjdare
man då skulle bli
i poetry slam

men odens öga
som tittar ur
valaberget

skulle skicka korparna
till det lönnfeta föremålet
att få sig ett skrovmål
på folk som vill
vara märkvärdiga




Fri vers av tom boreland
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 19:59

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  stronza
goa bilder jag fick där.
skulle va en fin kontrast, inte alls märkvärdig utan märklig och intressant, om den vore äkta....
2008-03-09

  Cris
hihi... underbart
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland