Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hebbes bravader




Hebbe, kvinnans drömman, i alla fall
Enligt honom
Han var på konferens
Där det var hussäljare, d v s få kvinnor

Så som en silkesapehanne
Går han spejande omkring
De få kvinns, som finns
Har helt andra mål

Än den numer rätt flintskalliga
”supercharmören” Hebbe
Följden blir att han besviken och sur
Går och knoppar, före kl 23….
Mens alla andra, har kul

Är man en, om än i eget tycke
Guds gåva till kvinnan
Så är det svårt att umgås
Som man normalt gör
Utan att ha en kvinna vid sin sida
Skitsamma vem…




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2008-03-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO