Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka


Ta inte min glädje ifrån mig för att du lider.
Du vet ingenting om mig och känner mig inte alls.

Hur kan du vara så säker på att jag har allt
det där du vill ha?
Det du tror jag har.
Varför är mitt så mycket bättre än ditt?

Så otroligt tråkigt att inte unna sina
medmänniskor lycka.
Jag precis som du förkännar glädje,
lycka och kärlek.

Livet är alldeles för kort för
att avundas andra det man
inte har.
Jag gläds åt det jag har,
det är det som är mitt liv.
Jag vill inte leva någon
annans...




Övriga genrer av Lene
Läst 330 gånger
Publicerad 2008-03-09 23:24



Bookmark and Share


    eva m h
Bra skrivet!
Faktiskt funderat lite över ämnet de senaste dagarna.

Läs gärna min dikt \"Inte någon annan\" på min sista sida.
2008-03-09

  Bortklemad
Lev ditt eget liv, alla andra är redan upptagna!

Bra skrivet! Gillas!
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet