Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I jämlikhetens spår, vill man ofta göra det som männen alltid \"fått\" göra... En del kanske tror att allt är bra, med att vara man, att allt är så perfekt i livet, för män. Varför finns de då så många olyckliga män...


Dagen efter


Gående hemåt
Utan trosor
Handväskan i handen
Men den är nästan tom
Telefon är borta
Fan också

Ont i skallen
Men inte kåt, längre
Lite däst
Lite trött
Lite ont efter att han ryckte sönder trosorna
Det skar liksom in i huden

Spriten gör huvet tungt
Och känslan av, trötthet
Mer än vanlig sömnbrist
Men kul var det
Och skönt var det
Så varför skäms du kvinna

Du gick ut, söp, knullade vilt
Och gick hem på morgonen
Du gjorde som vilken man som helst
Inte ens männens liv, är perfekt, tydligen
Allt har sitt pris




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO