Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett hav av desperation är jag dess inspiration

Jag fimpar ciggen
och splittrar vinglaset
i min hand
i miljontals spillror

ett sådan här
kaos

 är bortom ditt förtjänande

so I'm doing this
for me




Fri vers av Aida*
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 12:45



Bookmark and Share


  aftermath
mäktigt innehåll som kantrar och berör
\"en sådan här\"
ska det inte vara \"ett sånt här\"?
bara en liten undran
2008-03-11

    Nattviol
den - var stark!!
gillar!
2008-03-10

  Aisha VIP
....ryser....för en kylig vind har smugit sig in....bra!....
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*