Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få nå

Ett paket mjölk
Toapapper
Melittafilter
Hans blick

Jag rasar

Ett spel jag leker
Kan du se mig

Att jag är

Snälla ställ dig i min kö
Rullband och trasigt hej
Kattmat
En kravbanan
Och vacker huvudform

Se på mig

Att jag är din nästa
Nästan nära
Men tanten gick före

Still och puls i andningen

Jag går du står
Du går jag står

Varför får vi aldrig

Nå varandra

På konsum




Fri vers av GaiaKaja
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja