Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftad IV


Förgiftad av sorg
Av saknad
Av olust för livet som tagit över
Hela ditt liv


Allt börjar med och slutar med
Saknad
Hon finns inte mer, han finns inte
Dom finns inte


Ingen finns, inget är värt nåt
Allt är bara mörker
Som att gå med hink över huvet
Du ser inget, så slår i fötterna och knäna
Men du känner det knappt


Sorgens sår kan bli fula svårläkta infektioner
I ditt liv
När ska du ta bort hinken
Och börja leva igen
Aj fan, slog tån igen…




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO