Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCENSURERAD SKAPARKRAFT

Jag såg en bakgrund
på en sajt för kontakt
Sidan var en kvinnas
och bakgrunden noga vald
En sida mönstrad i sobert grått
en avklädd manlig torso
i rapport på rapport

Där linnet var halvvägs över
svällande bröstmuskler
som två mulliga tekakor
över välpumpad tvättbräda
Och de slitna jeansshortsen lät
ana fröjd och styrka
i lockig uppknäppt gylf

Det var en bakgrund det
för mig att njuta av
Som män i tiders tider
njutit kvinnans nakenhet
Ett ögonblick av kvinnlig kaxig vilja
och bejakad lust
Fröjdefullt




Fri vers av BitterSweet
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 19:53



Bookmark and Share


  H. Karla
Blir nyfiken på att se denna bild. Trodde först att denna dikt skulle sluta i ett fördömande, men den slutade i en hyllning, vilken underbar överraskning!
2008-03-11

  Pot Pourri
:) kajsakax tycker lika, säger hon (närliggande tyck här)

budskap att visa upp för andra att njuta av. synd tyckare tycker en massa men låt dom tycka - fortsätt leva är tillåtet om man inte skadar eller? :)
och njuta av helt sant - men inte njuta för hämndens skull va? alla får alla ska om alla har bara ett uns av livsglädje(livsglöd) i sig (hoppas jag!)

fin hur än. blir glad av den:)
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet