Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..konstig ras det där..

 

konstig ras det där
den manliga

våldtar sina barn

misshandlar sina kvinnor

slår ner varandra på stan

förstår inte riktigt

jag är en man
det vet jag säkert
jag har kollat

 




Fri vers av micke marin
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-16 19:48



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jag tror du är en man. Men jag är inte säker på att de där som slåss och våldtar är det.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin