Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedbug

Han kallar mig bedbug
för jag lämnar aldrig sängen
jag virar in mig
i lakanen
och blir osynlig för omvärlden
där stannar jag till dag blir natt
och natt blir dag
jag väntar
väntar
väntar
på att han ska komma
i

under
över
med
mig
han som kallar mig bedbug
kommer och lägger sig
och bygger bo
mellan mina bröst
och kittlar mina kinder
med sina lockar

kom.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 23:05



Bookmark and Share


  octobertragedy
vilken mysig! :)
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin