Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens beröring skakas om


Själens beröring skakas om

av ett ostadigt utpost där det blåser av obehag

Inte ens min bittra fiende vill utså där jag är nu

Utan att kunna slappna av luta tillbaks

i fridfull stämning kunna samtala

En passages som öppnas är inte långt borta

Endast mottagande begär kunna få utrymme

till en kontakt så kärt vill komma ut


Själen beröring skakas om

nu ett trasigt relation här det andas tungt i sorg

Förbannelse genom livet får sitt igen en gång till

Nej det komma inte till pass i felsägande

och svartsjuka gjorde utgången av stormen

Nu plockas pussel bitar upp att lägga till rätta

Ville inget annat än det vackra som finns med

ömsesidig kärlek får blomma ut




Fri vers av mrKeyword
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 00:30



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande..smärtsamt...vackert..Ja du har verkligen fångat en känsla här som berör mig som läsare. Vackert.../B
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword