Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi \"Du ör den ende\".


Du är den enda

Du är den enda
Jag älskar få känna
På brösten på puppan och på din skitränna
Mina händer de njuter,
Och framsidan skjuter
Med fart, då du kroppen tycks spänna så rart


Du är den ende
Som kroppen vill taga
Smeka de benen som kanske bedraga
Mej innan den natten har tagits till daga
Så smyger du sakta från motellets rum

Du är den enda
Som jag har så längtat
Att kyssa på halsen, så ofta jag trängtat
Och därför ett sugmärke kan du få slängt att
Du har ju gått till en underbar man

Du är den ende
Som fått mina kusar
Ska ha min behandling Mot flatare lusar
Sen dej jag har ratat Hoppas, ej hatat
Mej efter att brevet från veneriska kom

Du är den enda
Som gett mej blåöga
Fast tanken du har, de liknar dom tröga
När jag blygt då fingrar, på ditt brunöga
Så känner jag ändå hur skitkul vi haft….




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 00:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
heheheheee...en alltigenom gentil och \"skitkul\" dikt!!!!!
2008-03-11

    *Zenobia*
ja..si det var ju en text som någon....
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO