Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spel

En enkel biljett
jag ville bort från allt
dog och föddes ur en utsliten
sida ur bruno k öijers
giljotin
nu ser jag borttappade själar
begå brott och be om nåd
precis som allt var ett spel
en scen ur ett kort liv
och jag dog igen




Fri vers av Neal
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal