Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vrider på känslo-kranen och låter känslorna flöda... Spontant, som alltid.

Gjorde ett par ändringar.




Muren som håller oss isär

 

 

 

jag har fastnat i någon sorts barriär
och jag finner mig själv ståendes här
vid utkanten av denna värld

en stor svart, smutsig mur
den stänger mina ord ute
håller oss isär

vinden blåser så kallt
ensamheten är så enslig när man är ensam

men när jag tänker på dig så blir jag varm

jag vill bestiga det stormiga, kyliga berget
kasta mig ut över muren och landa i din famn

men det tar emot
så svårt att släppa mig själv fri igen

jag vill
men jag kanske är rädd

rädd för att livet
historien ska upprepas ännu en gång

men rädslan har aldrig stoppat mig förr
så jag tänker riva mur och berg

för dig

vässar jag mina pennor
för att skriva ord du aldrig läst förut

jag öppnar mitt hjärta
för att sedan leta mig in till ditt

och sedan

ska jag få dig att känna något du aldrig känt förut

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-11 05:17



Bookmark and Share


  isabel louise
du har en härlig styrka i din dikt...vackert om rädsla och att våga...
2008-03-12

  idaberg
hatan att jag känner igen mig.
men du har styrka i det du skriver
så varför inte ta med det till verkligheten
och visa att även du kan !
2008-03-11

  papessa
här var det ord och inga visor
2008-03-11

    sunnanvind
Mycket bra om rädslor, barriärer men ändå stark vilja...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP