Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvandling


hjälte

stålmannen
utan toapapper

skrotnisse




Fri vers av tom boreland
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 09:42

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det går en film på bio nu som heter iron man, den får man ju bara inte missa...

kul text på det hela taget
2008-05-11

  Daniel_78 VIP
vilka bilder du förmedlar, usha ;)
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland