Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxdans i mitt leende

Ingen vind i det ideala
jag står stilla
och studerar omgivningen.
Söker efter meningen
letar efter konceptet
trotsar tempot som gör den mentala isen så osäker.
Gränsen mellan hopp och förtvivlan
blir till en kamp på slak lina
och nederlag delas ut oavsett framsteg, felsteg, valmöjligheter
Så välkommen till min verklighet
i den glasklara otydligheten
som gör mig så diffus
och mitt lugn till primitiv skyddsstrategi
som döljer mer än allting.




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira