Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelskådning . . .



När ingentings obefintlighet
upptar allt större plats . . .

Då själva varandet inte beträder en lina
utan är en ständig balansgång efter varje
tråd på ett spindelnät som breder ut sig

Tankarna är som sandkornen på en strand
där idéerna sköljs fram och tillbaka med
vattnets kraft . . .

och ändå så tycks allt stå stilla!







Fri vers av DanSan
Läst 887 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-20 12:12



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tankeväckande, hjärnkittlande,
frågeväckande....
2008-04-21

  Michaela Dutius
Vackra ord som omsluter och ger trygghet!
2008-04-20

  opheliavampira
Bokmärkes och favoriseras på direkten
2008-04-20

    ej medlem längre
En riktigt filosofisk alster denna...*L*
Och visst ligger det mycket i det du säger.
Och du säger det med mycket vackra ord:)
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan