Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natttoner

Nu varvar tonerna, sluter sig.. öppnar om vartannat..
hjältar kommer.. och hjältar går.. kärlek flödar läker sår
timmar flödar blir till år.. längtan smeker..drömmer om vår..
öppnar dörren.. stegar uppåt, ber min bön och famnar dig..
lär mig vandra som du lär.. jag vill gå längre.. vet att det bär
trots att ondskan rasar här..
finns det utsprång ovan där.. lyfter blicken än en gång..
stäm mitt hjärta, med lovets sång.. överallt och gång på gång
Ditt ord är mig nära, det leder mig in..
bär genom och under, och rätt ut igen..
trofast du är min Eviga vän..




Fri vers av palle
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-03-11 19:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härliga rader, P.
Gud är trofast.
\"Guds Ord som en klippa i väl och i ve står fast om än bergen de vika.
Om blott du vill tro så skall du få se Gud aldrig Sitt löfte kan svika.\"
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle