Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är ena riktiga kompisar


Jag klarar inte av att se dig så här deppig längre
Så kom så ringer vi runt till alla våra vänner
till alla dem som vi känner
för att sen gå ut på stan och slå runt
Snacka lite skit
Snacka lite strunt
Så att du kan komma på andra tankar
för jag orkar inte se dig så här nere i gängorna något mer
Så kom igen
Kanske vi träffar på några snygga brudar
som sen kan få dig att åter
börja le

Efter det så ringde de goda vännerna runt
till alla dom som de känner som genast ställde upp till möte inne i stan
för att dricka en och annan öl
medan de snackar lite strunt
med alla tjejerna
Så polaren Per säger till slut till alla sina vänner när han utbringar en skål
Ni är ena riktiga kompisar
Tycker om er

Ken Cassel
11/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 19:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar hyllning till vänner som finns där när de behövs- utan krusiduller
2008-03-14

  Lyckohäxan Enediel
Vänner av härlig sort! Vänner finns alltid där och hjälper en igenom livets tunga bitar också.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel