Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Tyst.

Låt det tysta.

Låt det tysta vara.

Låt det tysta vara ett sätt.

Låt det tysta vara ett sätt för oss...

...att undvika det oundvikliga slutet.

I tystnaden kan vi vila i varandra.

I tystnaden kan vi vila.

I tystnaden kan vi.

I tystnaden.

Tyst.




Fri vers av Daybreaker
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-06-07 22:25



Bookmark and Share


  Markattan
Annorlunda och mycket fin dikt, även jag gillar din uppbyggnad. Så är det, i tystnaden kan man vila för sig själv eller i varandra.
2005-06-07

  Charly
Åh, så underbart vackert! Jag gillar ditt sätt att förlänga meningarna och ha kvar samma början. Det är jättebra!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker