Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En insikt efter ett liv i ensamhet


Varandra är allt vi har

Ett människoliv
Är en gåta mitt i ett
Stort och vackert svar

Det är bara frågan som
Håller oss kvar

Men
Utan den hade du
varit onåbar

Varandra är allt vi har
Och vet att du är underbar

Känna dig är
Allt jag vill

Närmare nära
precis intill

Det är ofattbart att
Du finns till

Se din skönhet
Din sköra oerhördhet

Det är tillsammans som vi vet...




Fri vers av GaiaKaja
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja