Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista andetag

Dina armar ler när de nuddar vid.
De kiknar nästan av skratt.
Men tystnar och somnar så sakteliga in,
när dagen förbyts till natt.

Och natten ska vara för evigt.
Din måne ska lysa så klar.
Och ingen ångest ska finnas här,
inga bittra tankar kvar.

Nu väntar himlen på din dom,
en allra sista dos.
I famnen smeker du,
en allra sista ros.




Fri vers av Daybreaker
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker