Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelser

Jag känner ansvar,
i en värld av vuxna.
Det regnar barn.
Och mitt paraply är sönder.




Fri vers av Daybreaker
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker