Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärrsyn

Må tusen skalders röster ljuda
då dröm om verklighet blir sann
Vi ser då livet själv oss bjuda
med på vindlande och rofyllt spann
Vi trevar dock runt hörn och kanter
och lägger stillsamt munkavel på vår själ
vår längtan fyller oss med sötma
och blöder gör vi likt piskad träl
det finns dock en som ser oss
och vill oss oändligt väl.. och vägen ut ur buren
är en övemåttan, och underbar väg
jag sett det i fjärran och hälsat det \"Kom\"
och smakat den sötma som det bjöd
nu följer dock tanke och lydnad, och budet som ljöd
\" Bär varandras bördor, så uppfyller ni Kristi lag\"




Fri vers av palle
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-03-12 18:43



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket fint skrivet! Nej, låt oss inte \"lägga munkavle på själen\"!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle