Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..i detta rollspel..

 

världen snurrar förbi väldigt fort

bilder flashar hysteriskt i en sufisk dans

stilla mitt i origo står mannen och undrar

helt olik en derwish

 

i detta spel som kallas liv

så mycket yta och varande

nu blir jag yr

illamående

 

finns ingen sanning

finns inga svar

 

det klara och äkta

låg oskyldigt vilande

i hjärtats kammare

i själens boning

innan det fick nog

av den återkommande misshandeln

 

detta är vår roll

slakta, föröda, skrämma

våldta, lämlästa, tömma

runt omkring i evighetens flimmer

man har sagt oss det




Fri vers av micke marin
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 22:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
Och jag vill helst skriva att man också har sagt, att vår roll är att älska, omsluta, ge liv, trösta....
Och inser att det du skriver inte tar bort det jag vill skriva. I verkligheten finns både ont och gott. Varmt och kallt, Liv och död, konstruktion och destruktion...
... vill inte!....
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin