Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ralf, ren rakad


En Ralf Gyllenhammar var med i fråga Olle med

Han tyckte att det var bra att använda kondom

För då var picken ren efteråt…

Undrar hur hans kondomer ser ut?




Fri vers av LassO
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 00:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ralf har mustasch så vitt jag vet
2008-03-13

  NågonAnnans
jo det undrar man ju:) äsch! vågar inte ens gissa här hur de såg ut... ;))
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO