Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr S



Ett hjärta med grå päls.

I min famn, jag håller dig.

Kärlek starkare än stark

Aldrig ska jag låta någonting hända dig


Mitt pyttelilla liv med fyra ben

Älskar dig


Älskar dig


Älskar dig


Kom med mig till världens ände

Kom med mig till ängarna på andra sidan ån

Sov här hos mej



Älskade ulltuss!




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 11:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ÅH muffelimuff gosi snos
text härlig som bara den!!!!
2008-03-13

  albertina
Åh fin kärlek till någon på fyra ben. En hund antar jag det kan ju vara ett får med=)
Fint och nära. Tycker speciellt om sista raden .
Sov här hos mig
Älskade ulltuss!
Bättre kan det inte bli. Härligt med djur de gör en människa hel på något sett.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean