Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna hoppet där det inte finns

Lämnar tomrum
lyssnar till sekunder

Dömmer lugn
sprider tankar

När allt vänder
gäller det att finna hoppet
där det inte finns
för att åter kunna le imorgon




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger
Publicerad 2008-03-13 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson