Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns kvar att ge

Nä man gjort allt
för att finna värmen
och den rätta vägen

Lämat dörren till framtiden på glid
tar inget förgivet
drömmer ej längre bort

Vad finns kvar att ge
när det man läser i sin hand
är mer otur




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 18:32



Bookmark and Share


  Sareo
Bra skrivet.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson