Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Jag nynnar
sjunger din sång
i min egen tonart
och blonderar mitt mörker
utan att blinka.
Skulle du köpa min ursäkt
om jag berättade för dig
att jag stulit ditt ansikte
och lagt det bland mina minnen
så du är med mig
i tanken




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 18:33



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
*blonderar mitt mörker* är ju helt klart kristallen här
2008-03-13

    ej medlem längre
sjukt gulligt.
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
\"blonderar mitt mörker\"

Oerhört!

Som att frisera sanningen.

Vilket coolt uttryck!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira