Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte evigt glömda dagar


Nästan allt syns

Blir lite mera levande

I den sjö av ljuva ögonblick
som vi minns

utan falska fåglars
klingande sång

Blandar isande
blickar från
andra dagar.

Glömda dagar
förflutit
i sorglöshet och
smygande hjärtslag.

Exalterande atmosfär
utan like
utan annan verklighet.




Fri vers av Indigo
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-03-13 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indigo