Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urholkade tankar


tankar

av luft och små små
bubblor av kolsyra

Försvinner lika snabbt
som de kom

Mötte ingens blick

Såg sig aldrig om

Fick aldrig något tack


Avfärdar sig själva på ett bekvämt vis




Fri vers av Indigo
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 15:41



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Varför är detta lilla utsökta poem okommenterat! Härlig.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Indigo