Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annons till kärlek

jag är ju faktiskt bara en vanlig tjej
med en röd damcykel från the 70\'s
intresserad?




Fri vers av ciissi
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-13 19:01



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
jag kan vara intresserad av cykeln, är den välskött?
2008-03-13

    pladask
det är verkligen inget dåligt argument att marknadsföra sig själv med
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi