Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinne, far

Ondskan tar över,

där rädslan tar slut

När vettet har sinat tar vansinnet vid.




Bunden vers (Haiku) av Malin Rapp
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-06-08 12:50



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Otroligt sant...Klockers skrivet av dig!!

Fast kan man inte se det så att Rädslan föder ondskan, eller att ondskan finns kvar pararellt med rädslan? Ash vad vet jag!*skratt* Bra skrivet!
2005-06-08

    Richard
Om vettet segrar har kampen börjat.
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp