Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket håll ditt hjärta går

Jag tänker på dig allt för ofta.
Jag hoppas du vet.
Att det vi gör är ingen lek.

Eller är det en lek?
Ingen lek utan svek.

Du vet inte.
Men jag har dig en gång bedragit.
En natt då jag inte visste vad jag i ditt hjärta beslagtagit.

Nu vet jag vart du står, vilket håll ditt hjärta går.
Jag lovar dig att aldrig mer svika.

Fan, jag tror jag älskar dig.








Fri vers av miss_me
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-06-08 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me