Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag beskriver en känsla

Om jag beskriver en känsla lyssnar du då?
ser du på mig?
Vill du ens förstå?

Om jag beskriver en färg, lyssnar du utan följd?
tänker du som jag?
Ser du färgen som är Guld?

Om jag beskriver en känsla och en färg
stannar du kvar då?
En känsla av guld, för oss två?




Fri vers av J3RK
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-03-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK