Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöst

Det är lättare att skriva ett ord utan mening
än en mening utan ord.
Men det är svårare att skriva ett ord utan ord
än en mening utan mening.




Fri vers av Uttern
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern