Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför stannade du inte?

Vi.
Vi älskade varandra.
Och vi älskade.
Vi delade allt
utom oss själva.

Vi drömde oss bort tillsammans
men sov sällan.
Vi talade samma språk.
Kyssarnas tungomål.
Du och jag.
Vi.

Vi var tillsammans ända tills den dag vi möttes
och dina ögon mötte mig
men inte du.

Du såg mig
men du såg inte - oss.
Du gick förbi mig utan att blinka.
Vände dig aldrig om.
Och jag förstod.

Det var du.
Och jag.
Inte du och jag.




Fri vers av Uttern
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-03-14 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern