Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvinnade tanketrådar

vrider och vänder
snurrar och tvinnar
tankarnas tanketrådar
så mycket det går
så mycket att det nästan gör ont

men hur ska jag annars göra
för att kunna se
kunna förstå
kunna klara av att besluta
något som är bra

fortsätter tänka
jag vrider och vänder




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 13:58



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Olika vrida och vända vi problem...
tvinna tvinna och vips vet vi...
Fint om problematiken!!
2008-03-15

  aol
känns som diktarjaget står mellan 2 hötappar
så kan jag med känna brav
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh