Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärvt

Mitt liv är ett skämt
från början till slut

men jag har svårt att se det roliga




Fri vers av Flöde
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-03-14 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt är ett fiasko.
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde