Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

I mitt hjärtas sår
hade isen tagit plats

Du kom med solen
och det blev vår i mitt bröst




Fri vers av Flöde
Läst 346 gånger
Publicerad 2008-03-14 15:05



Bookmark and Share


    eva m h
Fint!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde