Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historiens kraft

Stilla river förfluten tid
lämnar sinnet ingen frid

Minnen, bilder och vackra ord
att krossa hjärtan är mord

Bakom lögners svekfulla kraft
vilar sorgen över det man inte haft

I andetagen sipprar kärleken ut
själen spetsad av ensamhetens spjut




Fri vers av Flöde
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 15:17



Bookmark and Share


    Brell
Här gjorde du en fullträff.......och den känns....

Slående skrivet!!!!!
2008-04-20

    eva m h
Aj!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde