Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronlängtan *

Jag längtar efter dina

mjuka smultronkyssar

Jag längtar efter dina

solvarma händer

Jag längtar efter dina

blåglittrande ögon

som speglar vattnet

där harren leker

 




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 1353 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-03-14 15:31



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En sommartext, verkar det som
vilket gör att man längtar in värmen
då kristallänglar når himelska höjder
2010-03-03

  aol
vilken fin dikt gillas
2010-01-11

    eva m h
mmm....härligt målad längtan i ord
2009-04-24

  blå fjäril
Sommarkänslorna, och minnen av kyssar i gröngräs, sveper över mig!
Jag tycker verkligen om din text!
2009-02-18

  Maria T
En underbart vacker dikt om längtan
och en underbart vacker bild
smultronlängtan
2008-08-09

  Moa Paulsson
egentligen gillar jag inte riktigt sådana här naturliknelser, men vem kan motstå det magiska ordet: smultron?
vacker. tack för läsningen.
2008-07-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin dikt
som målar vackra bilder
av längtan till sommaren
2008-03-29

  Michaela Dutius
Väldigt vacker-doften når ända hit- smultrondoften
2008-03-24

  albertina
Jag längtar med nu efter att jag läst denna underbart fina text.
Smultronlängtan kan det bli bättre än så?
Åh denna bokmärker jag på stuts=)
Tack för fina rader
2008-03-15

  drakbruden VIP
Vackert!
2008-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Smultronlängtan...ett underbart ord!
2008-03-14

  Elaine.S VIP
mmmmmmmmmm mjuka smultronkyssar
2008-03-14

  thyra
Skön värme i orden. Fint!
2008-03-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh..jag blir så säll och glad av såna här rader..Underbart vackert!/B
2008-03-14

    sunnanvind
åh...vad fin bild o dikt!
2008-03-14

    eva m h
Och jag får en längtan efter sommaren när jag läser dina fina rader!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson