Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stor för att vara för liten

Vaknar dödlig lever dödlig glömmer döden
Sover dött
Drömmer dött
Lever dödligt

En liten tugga av
världen knaprar i mitt sinne

Det jag vet ryms
i min värld av världen

Jag bär på en
storhet
Fast jag är så liten

Så liten så jag kommer
bort och blir
en pixel i ett sandkorn i en
öken i en
världsdel i en helhet i ett helt
universum

Så stor som ett hav i en
droppe en
himmel i en luftström ett torp i en årsring

Ditt liv är att vara en litenhet i en storhet och vara i
en kärlek som förstorar din förminskning

Vaknar levande lever levande glömmer inte livet
Sover levande
Drömmer levande

Vi kommer alla dö som levande
och att förlika sig med med det är att för alltid i livet vara levande






Fri vers av GaiaKaja
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag bär på en
storhet
Fast jag är så liten


Förälskar mig i dessa rader och vill krama upphovskvinnan!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja